Snart september

Vi har atter fået hedebølge og det holder hårdt at blive i byen. Der er vi ellers på ‘permanent ophold’, mens vi venter på ‘Lille’s ankomst. I dag måtte jeg simpelthen af sted til vores sydlige himmelstrøg, bare en enkelt dag frem og tilbage. Jeg nød at være i sommerhuset, at sidde i haven med en kop kaffe og noget hækleri. Eneste minus var genboens maskineri (som han har meget af). Der skulle klippes hæk, men alting har en ende, også hækkeklipning. Derefter var der bare mågeskrig og duekurren tilbage. Skuldrene sank en halv meter – ahhh. Håber ikke det bliver sidste sommeroplevelse i år.

About the Author:


Leave a Comment!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.