Sommerbed og lykke

Vi har været bortrejst hele juni og er gået glip af nogle af månedens botaniske herligheder i mellemtiden. Måske var det netop derfor, at jeg mærkede et kildrende sug af glæde i maven, da jeg satte mig med en kop kaffe og udsigt til årets sommerbed under sol, hvide skyer og blå himmel. Det er i dag den 1. juli, så der skulle gerne være masser af dejlige sommerdage i vente. Hvor er det en skøn tid. Glad i låget er jeg og nyder hvert minut.

Sommerbedet ændrer sig fra år til år. Dette år er variationen større end længe, hvor den Prikbladede Fredløs ellers har domineret hele bedet. Sidste års langvarige tørke gik imidlertid hårdt ud over planten, som til gengæld har veget noget af pladsen for en meget langstænglet Røllike og en stor Farvegåseurt.

Hvad er der rigtig godt er, at min 60års-renæssancerose har haft utrolig godt af at blive hegnet ind, så rådyrene ikke kan spise knopperne. Den er lige nu gemt bag alle de andre, større blomster, men den står der, og den har masser af blomster.

Nu må jeg siddet længe nok ved tastaturet. Jeg må ud igen!

About the Author:


Leave a Comment!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.