God start på oktober

Månedens begyndelse blev god. Ikke kun fordi solen skinnede, men også fordi jeg fik slået alt græsset! Det tog 2,5 time! Til sidst havde jeg nærmest fået tinnitus af at høre på den støjende maskine. Pænt så det ud, godt var det at få det gjort. Man ved aldrig, hvornår det pludselig har været sidste gang i denne sæson, at græsset er blevet slået ned. Det har det med at gro til langt ud på året, men det kan være for vådt eller regnfuldt at slå det og så starter det nye år med alt for langt og kedeligt græs.

Fanden tog ved mig og jeg fortsatte med indendørs vedligeholdelsesopgaver, så som helt almindelig rengøring. Det skorter på lysten til den slags, når vejret er for godt. Denne gang var jeg ansporet af, at Sara & Co skal bo i sommerhuset en lille uges tid meget snart, mens deres køkken bliver udskiftet.

Det lune vejr kaldte på en pause midt i alle gøremålene og det var skønt at sidde i læ for vinden med en friskbrygget kop kaffe og nyde, at De Stolte Kavalerer endelig var sprunget ud. Sommerens tørke så ud til at gøre det af med de nysåede frø, men på mirakuløs vis overlevede de, selvom de kun fik lidt vand et par gange. Det må være nattens dug, som holdt dem i live. Og nu kunne jeg nyde det fine syn af de flotteste hvide og violette blomster. Næste år må jeg have en hel masse af dem. De er så fine og åbenbart enormt nemme at have med at gøre.

 

About the Author:


Leave a Comment!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.