Det nærmer sig afslutningen

Overskriften kunne være en profeti om enden på 45 dages tørke og næsten uafbrudt sol. Lige i disse dage er der hedebølge i landet, og selv i dette luftige hjørne af Sjælland er der godt lunt. Men jeg taler ikke om vejret, selvom jeg aldrig havde håbet på så stort held. I mindst to år har sommerhuset trængt hårdt til at blive malet, både hus, annex, tagudhæng, vindskeder, sternbrætter, terrassen, hele pibtøjet. Sidste år var vi ikke i nærheden af at have heldet = vejrliget med os. I år derimod har mit pensionistliv gjort sin første store nytte. Takket være min hårdt arbejdende indsats, er nu alt ved at være malet helt færdigt. Jeg mangler kun at give det nyeste og hidtil ubehandlede terrassetræ en tredje overhaling; nåja, også hovedtrappen mangler. Den må vente til der er fri bane ind ad terrassedøren. Efterhånden føler jeg mig også godt brugt og træt af bøtter og pensler. Men jeg har virkelig set huset fra mange, uvante vinkler.

About the Author:


Leave a Comment!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.