Skygge er bedst

Tænk, at det er så varmt, at jeg foretrækker skyggen. Det er hudlægerne garanteret helt enige i er det bedste at gøre. Vi har flyttet det lille bord ud til kanten af terrassen og nu står det klods op ad den storblomstrende Maiden’s Blush, som dufter vidunderligt. Der sidder vi under parasollen og bliver aldrig trætte at at mene, at vi har den bedste grund i hele området kombineret med stilfærdige naboer. Lige nu er det mest mejserne og deres forslugne unger med deres tiggende piben, som støjer. Dyrelivet er ellers ret behersket, men i aftes hørte og så vi to gnøffende pindsvin, som enten markerede deres territorier eller var ved at lægge an til noget parring. Og så har vi hjortene, som ind imellem kommer for at smage på roserne. Vi er ikke så plaget af det, at roserne aldrig bliver til noget. Tværtimod. På trods af den tørke, der nu har varet i 5-6 uger, står roserne eventyrligt flot og blomsterrigt. De blomstrer meget tidligere end sidste år, hvilket er heldigt for os, for så når vi at se dem alle i fuldt flor, inden vi tager på ferie sydpå inden længe. Det bliver også dejligt.

About the Author:


Leave a Comment!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.