I år faldt påsken om efteråret

Med det vejr vi har haft i påsken, har vi følt os mere hensat til  en efterårsferie end forårsdage fulde af løfter om mere sol og gradvist højere temperaturer. Tværtimod har vejret bevæget sig i den gale retning. Det har blæst kraftigt, det har været temmelig køligt, der har været bølger på vandpytterne, vi har næsten ikke været udendørs og havearbejdet har været ikke-eksisterende. Og alligevel er intet af det helt sandt, for der bliver hele tiden mere og mere lysegrønt derude.

Indenfor har vi haft vores egen solstråle. Vi har været så utrolig heldige at have haft den lille familie boende nogle dage, og vi har været i intens nærkontakt med Liv. Det er ingen overdrivelse at sige, at vi er vilde med hende, og at hun nyder godt af al den opmærksomhed. Selvfølgelig forstår hun ikke vældig meget endnu, men det står ikke til diskussion at hun suger til sig. At røre ved blomster, holde sneglehuse i hånden, mærke og se sneglen folde sig ud af sneglehuset og kravle af sted, at mærke forskel på grannåle og mos – vi har genoplevet det hele sammen med hende. Og når hun bliver større og kommer igen, vil vi gentage det hele med lige så stor fornøjelse.

 

About the Author:


Leave a Comment!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.