Handyman til svendeprøve

Udvidelsen af terrassen er færdig. Nu kan den store parasol stå med den afstand, der skal til for at vi kan få gavn af skyggen på varme sommereftermiddage og -aftener. Renato måtte på ekstra ture i byen efter flere brædder eller bedre værktøj og søgen i hus og have efter forlagt grej. Men det er afsluttet på smukkeste vis og er blevet en betydelig kønnere løsning end mit forslag om at stable tilpas mange europapaller oven på hinanden.

Næste projekt kunne meget vel blive den helt store udvidelse af terrassen foran havedøren. Det er et ganske stort stykke, som kommer til at tage meget tid, en del savearbejde og skrueboring. Men nu har han fået blod på tanden efter de indhøstede erfaringer, så næste år har vi måske en dejlig terrasse med masser af plads til grill og liggestole.

Kun én ting generer mig en smule ved den udvidelse. Vi bliver nødt til at fjerne Scharlachglut-rosen. Den er blevet enorm og flot hen over årene. Den klarer måske ikke flytningen, fordi roden må være stor og dyb. Men so be it. Man må prioritere. Jeg vil hellere have en større terrasse.

About the Author:


Leave a Comment!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.